..από το 1954
Ένα μεγάλο όνομα στην
ποιότητα κατασκευής.

Η Εταιρία μας

 Ένα από τα πιο παλιά ελληνικά ναυπηγεία στο χώρο της ναυπήγησης πολυεστερικών σκαφών, τα Ναυπηγεία Nikita  εργάζονται επίμονα σε σκάφη δικής τους τεχνικής, ασφαλή, σίγουρα σε διάφορα μεγέθη και για κάθε χόμπι.

Διαθέτουμε βάρκες και ταχύπλοα, που ξεχωρίζουν για τις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσουν και για την άνεση χώρου που έχουν. Σκάφη που συνδυάζουν το ψάρεμα με τις οικογενειακές εκδρομές.

Με τα σκάφη Nikita αισθανόμαστε δυνατοί και σίγουροι στη θάλασσα!

Σας συμφέρει να μας επισκεφθείτε για να μπορέσετε να συγκρίνετε την ποιότητα κατασκευής πριν αγοράσετε. Ελάτε στο χώρο μας να ενημερωθείτε για τον τρόπο κατασκευής, ώστε να μπορέσετε να συγκρίνετε τα σκάφη πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά και μπείτε σε θαλασσινές περιπέτειες. Το δικό μας πιστεύω είναι η ασφάλεια και η καλή κατασκευή του σκάφους σας.

Τα σκάφη «Nikita» πληρούν όλες τις προδιαγραφές των κατασκευαστικών απατήσεων (άντωσης πλευστότητας, ευστάθειας, κατάκλυσης κ.λπ.) που προβλέπονται από τις Οδηγίες 94/25/ΕΚ και 2003/44/ΕΚ για τη σήμανση CE καθώς και όλα τα σχετικά για την κατηγορία τους Εναρμονισμένα Πρότυπα (ISO).

Κάθε σκάφος «Nikita» έχει πιστοποιηθεί  και συνοδεύεται από Δήλωση Συμμόρφωσης (Declaration of Conformity) προς τις παραπάνω Οδηγίες και ISO.